Bankbranchen

Der er mange forskellige udgifter, som findes i vores private økonomi. I vores driftsbudget er der f.eks. rejser. Men der er en del poster, hvor man kan spare nogle monetos. Her er udvalgte gode tricks, som du kan bruge kvit og frit.

Den mest overkommelige metode for dig til at blive stenrig på, er kva en pension. Det udtalte en fag person en gang. For den jævne dansker er det gennemsnitligt den mest plausible metode at blive millionærer på. Så man bør spekulere på, at sætte dig ind i pensionsopsparing, med de alternativer, der findes i din private pension.

Forsikringer er det du indkøber i håbet om, aldrig at få brug for dem. Du bør nøje tænke over dine reelle behov og ikke gøre som andre. Der er forsikringer, du egentlig ikke har brug for og som du godt kan leve uden. Det er en risiko, du må leve med. Når du har udelukket, så handler det om at tage dine forsikringer ned til et minimalt niveau. Skal din bilforsikring kun forsikre feks. 60.000 dkk og kan du leve med en selvbetaling på 75.000 kr, hvis lejlighed brænder ned til aske?

Din bank er også en post, hvor der tit er gode penge at spare. Afvigelsen mellem de mest kostbare og de mest lavprisede banker er uovertruffen. Vi taler om, op til 4.100 kr per måned for en normaliseret 2 børnsfamilie + boliglån. Lån til køb af hus er det største isolerede køb, som man har i sit liv. Mange lån er i det hele taget noget man skal være fokuseret på, hvis du skal optimere din økonomi. Et er renter, men også handelskursen er meget vigtig. Lånkonvertering er det, som kan accelerere din private finanser. Den vigtigste faktor er forhaling af lån. Lån kan sammenlignes med forcering af tid. Hvis du kan undlade fx 12 mdr. med at låne pengene og i stedet for spare op i hele perioden, så får du dels nedbragt lånstørrelsen, men også dine renteudgifter.

Er du med hos den rigtige fagforening, så har du mulighed for en del medlemstilbud. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er for resten nemme at spare på en billig fagforening. Nogle folk har automatisk fagforeningsvalg via lønaftalen. Men man kan altid prioritere kun at nøjes med en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan bistå dig med både almindelige forsikringer og sundhed – så gennemtænk om det er pengene værd at spare pengene, hvis du oplever symtopmer som for eksempel smerter.

Din mad er den del i din private finanser, der konstituerer den største del. Nogle kan leve for et lille budget, hver md., så er der andre, som spenderer store pengebeløb på f.eks. fornem mad ude i byen. En ting er når du køber din mad ude på enten cafe eller take-out – men den absolut store byrde er det mad du køber og tilbereder der hjemme. Her findes der det normale madkøb i supermarkeder, som du slæber hjem. Desværre er vi skydeskive for ekstrakøb, der betyder at kassekvitteringen bliver for lang. Et tip er, at du handler dine dagligvarer online, på de brugervenlige online supermarkeder. Her kan du både handle de daglige madvarer, men også de mange nye udbud af madkasser.

Du skal efterregne dine penge, så du skærer ned inden for alle steder af din husøkonomi. Så kan du ende op med at få et langt højere pengebeløb til de skægge dele i dig hverdag. Tusind tak fordi du læste denne side.