Finanssektoren

Der er utallige forskellige udgifter, der findes i ens private økonomi. I vores budget er der f.eks. husleje. Og der er en del områder, hvor man kan spare . Her er de vigtigste gode tricks, som du kan læse kvit og frit.

Den mest overkommelige metode for os til at blive ved muffen på, er gennem en kapitalpension. Det postulerede en lærd person engang. For alle er det normalt den mest sandsynlige måde at blive rigmand på. Så du bør overveje, at sætte sig mere ind i alderspension, med de rige alternativer, der er i din alderspension.

Forsikringer er det du indkøber i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dækninger. Du skal nøjeseende overveje dine faktiske behov og ikke blot gøre som alle andre. Der er forsikringer, du reelt ikke har brug for eller som du godt kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må tage. Når du har udelukket, så gælder det om at tage dine forsikringsdækninger ned til et minimalt niveau. Skal din brandforsikring udelukkende dække for eksempel 85.000 dkk og kan du acceptere en selvrisiko på 19.000 kr., hvis din egendom nedbrænder til jorden?

Banker er ligeledes et sted, hvor der tit er mange penge at spare. Afvigelsen mellem de mest eksklusive og de mest lavprisede pengeinstitutter er gigantisk. Vi hører om, op til 3.800 kr per md. for en median kernefamilie og huslån. Lån til hus er det største enkeltstående køb, som mange møder i hele sit liv. Store lån er i det hele taget den ting man bør være fokuseret på, når du vil tune din private finanser. En ting er renteudgifter, men også kursen er betydelig. Konvertering af lån er en ting, der kan forskønne din privatøkonomi. Den vigtigste variabel er afventning af lån. Lån kan forbindes med med eksaltering af tid. Hvis du kan vente med lån for eksempel 15 måneder med at låne og i stedet for spare ligesvarende op i hele perioden, så har du dels nedbragt hovedstolen, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en fagforening, så får du ret til en del medlemsfordele. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er for resten en del penge at spare på en billig fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg igennem jobkontrakt. Men du kan prioritere blot at nøjes med en akasse. Fagforeninger kan supportere dig med både alm. forsikringer og sundhed – så gennemtænk om det er det rigtige at melde dig ud, hvis du lider af for eksempel muskelbesvær.

Dagligvarer er den del i din privatøkonomi, der repræsenterer den klart største del. Nogle kan fungere for et småt rådighedsbeløb, hver måned, så er der andremennesker, der forkæler sig med enorme summer på for eksempel eksklusiv fastfood. En ting er når man køber din mad ude i byen på enten cafeteria eller fastfood-levering – men den absolut store synder er den mad du køber og bager der hjemme. Her findes der det traditionelle madindkøb i supermarkeder, som du tager med hjem. Uheldigvis er mange offer for impuls indkøb, som medfører at kvitteringen stiger drastisk. Et trick er, at du indkøber dine mad via nettet, på de nemme online supermarkeder. Her kan man handle de normale madindkøb, men yderligere også de spændende nye tilbud på kasser med mad.

Du skal gennemse dine forbrug, så du drosler ned på alle dele af din husøkonomi. Så kan du ende op med at have et langt større beløb til de forsødende dele af dit liv. Tusind tak fordi du så med på min artikel.